Nov 28, 2009, 1:56 PM

Атлантическо безвремие 

  Poetry » Love
437 0 3

Донесла съм дъжд на Канарските острови?
Донесох го, защото исках,
донесох го с всичките си безпокойства,
треперейки, чакащи да ги разплискам.

Разплисках ги. Върху очите ти холандски,
върху кожата, наркотично порочна,
върху мислите ти, типично амстердамски,
в които вписах се съвсем нарочно.

И в атлантическо безвремие
прераждам се с тебе безброй пъти.
Уж все последното ми  вземаш
и все намирам нещо ново да влея в дъха ти.

28.11.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??