Августовски зной
и горещници
неистово
дните прижулят..
някъде... там
в маранята потънала
губи се
нечия тиха пътека..
безводна реката
уморено и вяло
само тежката тиня
влачи нататък...
болката
в треви пожълтели
някак унило
замряла е...
като талига самотна
по пътя си прашен
слънцето
мудно търкаля се...
сенки в кафяво
препълват очите,
в пепеляво
помръква зеленото...
стича се пот
по челото и дланите,
а е студено,
така ми е студено...
http://www.youtube.com/watch?v=OdNTge5ax4c&feature=related
МУЗИКА>>> IN THE FIELD OF GOLD
художник >>> Лаури Бланк
© Магдалена Костадинова All rights reserved.