Понякога съм страшно нелогична,
понякога съм огън във море..
И вярвам, че не съм типична,
на другите жени,въобще!
Понякога във приказките вярвам,
във феи и вълшебни светове...
Друг път до лудост се отчайвам
и с Дявола роднини сме поне...
Понякога заставам мълчаливо
и от очите ми бездните ехтят...
Друг път глава навеждам аз свенливо
и само мислите едвам шептят...
Понякога съм буря и съм хала –
блъскам, чупя и руша...
Едно едничко съм разбрала –
себе си няма никога да променя!
© Мария Ив All rights reserved.