Jan 7, 2009, 4:46 PM

Аз... 

  Poetry
785 0 31

Аз

си тръгнах.

И думите

юдини

не изрекох.

Кукувиците

прокудени

не излизат

по светло...

Че

се изнадах

да чуя:

-Сърцето ми

грапаво -

на дървото

кората.

По зелени

пътеки

на очите ти

искам

да тръгна.

Бъди ми

гора...

 

Не те чух.

Бях забравила,

че съм сова.

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??