Аз
Притихнал в тишина,
избухвам в светлина.
Див и яростен,
обичащ и нежен.
Стихиите са моят Път.
Огън, вода,
вятър, пръст...
Усещане. Болка... Сълза.
Пречистване.
И обич.
Път. Безвремие...
Аз.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.