Mar 30, 2007, 1:27 AM

Аз... Днес... Пролет... 

  Poetry
539 0 2
Навън изгрява пролет.
Но в мене е така студено.
Не ме топли на птиците свежия полет,
не се усмихва сърцето ранено.
Виждаш, че дишам - това е така.
Но болката в мен се е впила.
Безпомощна падам, протягам ръка,
но твърде умело аз съм се скрила.
Никой не вижда, никой не чува.
Само душата ми силно крещи.
Поток от сълзи в мене нахлува,
а същността ми погубена бледо лъщи.
В миг полудявам. И пак се изправям.
И боря се с всичко, така озверяла.
Към бъдещето смело аз се отправям,
защото съм смислена, силна и цяла!

© Петя Терзийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти никога да не подценяваш
    истината, която сама си открила и написала!
    ____________________________________
    Към бъдещето смело аз се отправям,
    защото съм смислена, силна и цяла!
  • И това ми хареса!
Random works
: ??:??