Jan 17, 2008, 5:35 PM

Аз, хаосът и Alice  

  Poetry » Other
1191 1 34
(Who the f*ck is Alice?)

Това съм аз.
Изплетен съм от хаос.
Безспирни кръговрати
на тъга.

Това съм аз.
Проклет от огледалото...
Със минало пустинно.
Без следа.

Това съм аз.
Пилеещи се пясъци.
Разпадащи се храмове
живот.

Това съм.
Аз съм низ от недостатъци.
Потокът от пороци
няма брод.

Това съм.
Лабиринти от омраза.
И тайнствени тъмници.
Самота.

Това съм аз.
Безплътен от проказа.
Разядена в зародиш
суета.

Това съм аз.
Пътеки страхове.
Абортно оцелял.
От състрадание.

Това съм аз.
Извезан с грехове
на Бог, човек... И дявол.
По призвание.

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??