Nov 26, 2014, 10:22 PM

Аз и котката 

  Poetry » Other
302 0 1

В скута ми кротко легнала котка
мърка и с нокти леко боде,
а ти отсреща с погледи стопляш
мила картина - 
родни коне.

 

Галя гърба й, тя се надига,
мостова арка леко изви
и като тебе не казва "Стига!",
топло сънува сухи треви.

 

С нея по туй си силно приличате:
дебнат зеници в тайния кът.
Криете нокти, щом ще обичате,
впивате нокти, кривнем ли път!

 

 


 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??