Aug 23, 2009, 11:36 PM

Аз и ти 

  Poetry
1025 0 16

С теб живеем  в различни вселени,

аз крещя... Ти ме чу може би.

Аз и ти сме до гроб разделени

и оплетени в чужди съдби. 

 

Аз и ти – ветрове разпилени,

двупосочни билети за никъде,

ще пътуваме в още безвремие,

за да скачаме в общите мигове.

 

Ще нахълтваме в чуждото бъдеще,

ще отпиваме чужди мечти,

ще догаряме в бури и мълнии,

аз и ти, аз и ти, аз и ти...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??