Apr 23, 2011, 5:17 PM

Aз и вятърът 

  Poetry » Love
496 0 0




Вятърът навън бесува,
а преди това бесуваше в мен.
Дихания във въздуха лудуват,
какъв ли ще е утрешният ден?

Нощта навън е толкоз ненаситна!
С пълни шепи вятърът краде...
И в съня нахлува със стъпки ситни,
разперила своите силни ръце .

  

Каква стихия само!
Как силно своите емоции тръби!
Сега не сме с тебе двама

и нощта между нас трепти...
                                                                       



4.06.2001г. 


© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??