Jul 23, 2008, 1:02 AM

Аз исках... 

  Poetry » Other
615 0 2
Аз исках край теб да остана
в този труден и скапан живот.
Глава да склоня, да отдъхна само.
И с теб да премина поредния брод.

Аз исках криле да разгърна.
Попречи ми подличкият страх,
че дълго сама ги прекършвах
от болка. Да политна не успях.

На кого с това фасона натрих? -
Аз съм силна жена.
Kъде в битките себе си затрих? -
Силната жена е прокажена.

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??