Jul 5, 2007, 2:26 PM

аз искам да живея 

  Poetry
742 0 2
Макар сама аз искам да живея
и избирам аз живота пред смъртта
и няма никога пак да посмея
да пропадна в пропастта.

Животът ми със тебе бе това -
бездънна и студена яма,
а плащах си за нея аз цена -
продавах се за обичта "голяма"...

Бях щастлива, но уви,
светът ми срина се на прах,
защото ти дойде и го разби
и слънцето спря да пламти...

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пламти , Ками, пламти си слънцето та пушек се дига!А ти се усмихни, че времето лети, лети!
  • Не си заслужава да изпадаш в пропастта за него.Усмихни се прегращам те мила Ками
Random works
: ??:??