Sep 9, 2007, 5:55 PM

Аз искам да те помня 

  Poetry
720 0 2

Аз искам да те помня всеки миг
и в мене да живееш като вечност,
аз искам да се слея с твоя вик,
и бъдещето с тебе да посрещна!


Аз искам да усещам твоят смях
и тебе да обичам и целувам;
аз искам да запазя любовтта,
във твоя поглед аз да съществувам!


Аз искам да обгръщам със очи
единствено светът, във който мога
да виждам теб сред слънчеви лъчи,
а нощем да те виждам като огън!


Аз искам всичко, дето е във теб,
във мене да се влее като вихър;
аз искам да съм с всички ветрове,
които с тебе ме сродиха!

© Горяна Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??