Jun 25, 2006, 11:23 AM

Аз, любимата 

  Poetry » Love
1586 1 11
Знам, че друга е обсебила
много място във сърцето ти.
В нея ти какво намерил си?
Повече любов? И чар?
И прелести?
Тихичко поемам върху рамото си
сълзите, отронили очите ти
и наум си казвам: някога
ще ги отвориш,
да ме видиш истински.
Да ме видиш, че освен приятелка
мога да ти бъда и любима.
Няма в мене капчица предателство
и да чакам имам време - със години.
Ще натрупам много обич, нежност
и накуп ще ти ги дам,
повярвай ми.
А през моето сърце ти влезеш ли,
няма да помислиш за отплаване.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??