Feb 2, 2008, 7:43 AM

Аз не спя 

  Poetry » Other
777 0 0

 

Облаци разтварят врати
и влиза тъмнината.
Пада дъжд от звезди,
но угасват в мрака.

 

Пак е нощ
и слънцето отиде си.
Всички ще заспят,
но ще се събудят ли?

 

Упоила ги е с отрова нощта -
да забравят мъката.
На мен свойта мъка
вечно ще разказва тя –

 

Аз не спя.

© Мони Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??