Jun 29, 2011, 12:13 AM

Аз не съм била част от неговите мечти!!! 

  Poetry » Love
628 0 2

Поспри и в моите очи се вгледай,

поспри и за ръката ме хвани.

Веднъж ти казах „Мечтите си следвай“,

без да знам, че не съм част от твоите мечти.

Остави ме да чакам на вратата.

Аз чаках с дни!

Едва когато да те чакам се отказах,

ти почука с надеждата да кажа „Остани!“

Омръзна ми да гледам в далечината

и да се моля да ме посетиш.

Така с годините тази, която толкова ти е позната,

ти успя да промениш.

 

Не съм била това, което си желал.

А попита ли ме аз какво желая?

Времето си с мен си пропилял,

а аз със теб дали не съм го пропиляла?

Поспри и в моите очи се вгледай,

поспри и за ръката ме хвани,

лентата със спомените си прегледай

и ще видиш, че сбъднали са се твойте мечти.

 

 

П.П Аз не съм била част от неговите мечти!!!

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно... като за Любовно стихотворение и подбуждащо за размисъл.
  • Тъжно,но и страшно красиво! Едно от най-любимите ми произведения!
Random works
: ??:??