Mar 2, 2010, 12:30 PM

Аз не знам от какво се умира 

  Poetry
643 0 3

http://www.youtube.com/watch?v=_wef0rpa2nQ&feature=related

Аз не знам от какво се умира.
Преживях всякакви видове коми.
Бях неискана, забравена, неразбирана.
Бях чужда, далечна, прогонена.

Видях много от онези ковчези,
в които погребват се живи нещастните.
Все по мярка бяха малки за мене.
Все черните рокли не ми пасваха.

Все ме раздираха мъжки куршуми
и сама на бесилки слагах.
Писах хиляди предсмъртни думи.
Писах, и писах...  И душа на  Дявола предлагах.

Толкова много се погубиха с обичане.
И аз, като луда, се  разкъсвах в любовите,
и се хвърлях във пламъци, и се разпадах от липсване.
Но после все се събуждах. Невлюбена, забравила, за самоубийства готова.

02.03.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??