Jan 17, 2008, 6:57 PM

Аз - няма 

  Poetry » Love
1343 0 21

Ще ти свалят звезди.
Слънца ще ти затъмнят –
да сте двама.
Ще ти дарят
и Млечния път.
Аз – няма.


Ще те любят неистово.
По теб ще тъжат
в стих и гама.
Ще те усмихват.
Ще ти простят.
Аз – няма.


Тези изповед простичка
догде се чете
- е, от двама ви –
за секунда макар
той ще бъде без теб.

Аз – няма.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??