Sep 28, 2010, 2:25 PM

Аз още те обичам! 

  Poetry » Other
967 0 4

(по Лана Майская)

 

Да сетя твоя дъх... Да чувствам топлината...

Притворени очи... Светът е спуснал щорите...

Във тъжните очи и в бяло по косата

твоят образ стои... Какво ли ти говоря...

 

Да бъда твоя Есен и морския ти Залез...

С дъха си да огрея премръзнала душа... 

а после, в първи сняг, да бъда твоя наниз

и вечер, до камината, със стих да те теша...

 

Към края на декември ще запламти звезда.

Нахвърлил малко думи, нахвърлил песен птича

във смешната честитка... Къде ли си сега?! ,

а най-отдолу пише:  Аз още те обичам!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??