May 30, 2017, 9:06 AM  

Аз плащам 

  Poetry » Love, Phylosophy
1833 3 8

Допиваш виното горчиво,

на сервитьора махваш със ръка:

- Да не спорим, скъпа, прибери портфейла 

и тази вечер ще платя. 

 

Аз плащам винаги, за всичко,

такъв съм си, така ще продължа

и ако ме питаш - да, боли ме много, 

но не обичам нищо да дължа.

 

А ти върви, свободна си красива,

не искам да те гледам окована в клетка,

мен не ме мисли, знаеш че съм силен,

ще платя и тази сметка.

 

Ще платя за вчера, днес и утре,

ще платя за всеки час и ден,

не се е родила още жената,

която да плати вместо мен.

© Живко Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??