АЗ - ПРИНЦ, А ТИ - СПЯЩА КРАСАВИЦА
Нечакан гост, ще идвам във съня ти
със дъх на мускус и на призрачни цветя.
Ще нося вечна младост от зората,
във нея нежно ще те облека.
Ще бъда принц от приказка позната,
с целувка ще те будя от съня.
Ще разруша магията и злото,
напук на феята на завистта.
И ще царуваме,аз - принц и ти - принцеса!
Във храм от непристъпна светлина.
Ще пеем росна самодивска песен,
докоснати от феята на любовта.
© Кирил Петров All rights reserved.