May 22, 2011, 11:20 AM

Аз съм 

  Poetry » Love
589 0 1

(по Лана Майская)

Аз съм думата...
Шепотът, облечен в бяла мъгла.
Аз съм искрицата,
отразена от леда на снежинка...
Аз съм капка мастило...
Разтечена, по листа, черна сълза...
По кориците на романа
аз съм прашинките...

Аз съм гласът...
Наизуст, нощем, дето те шепне.
Аз съм очите...
Преживе са зомбита, удавените в очи!
Аз съм името... Съживявам... До трепет...
Аз съм нежното, от което горчи...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Повече от два месеца не бях влизала в сайта и след като публикувах потърсих стиховете ти, защото много ги харесвам, явно си променил стила си напоследък, виждам те в нова светлина...
Random works
: ??:??