Jan 26, 2008, 11:22 AM

Аз съм там 

  Poetry » Other
943 0 20
Аз съм там...
където не търсиш
и те чакам сама. С векове.
Търпеливо потропвам
със пръсти.
Ненамерена още от теб.
Аз съм там...
от дълго завръщане
и държа в ръце кръстопъти.
Твойте улици днес
са на свършване,
а посоките вече са скъпи.
Аз съм там...
достигнах пределите
на една съвършена
различност.
Ти се криеш отново
зад смелите
с позната добре
безразличност.
Аз съм там...
но не още много
и се готвя да тръгна... напред.
Оттам... където е "сбогом"-
до края на пътя. Без теб!

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??