Jan 11, 2013, 8:18 PM

Аз съм ти, а ти си Той 

  Poetry
688 0 2

Съзирам те, любов... 

в утринно небе, разкъсващо сенките с белотата си,

пречиствайки най-горчивите грехове 

на безумните демони във душата ми.

Съзирам те, любов... 

в крехката снежинка, бореща се с приумиците на вятъра,

в сноп лъчи от топлите спомени,

вплетени в тъканта на сърцето ми.

Съзирам те, любов... 

в речните води, разделящи се и сливащи отново,

в небеса на гръмотевични бури, ситен ръмеж и порои.

Съзирам те, любов... 

в изгарящи чувства, обвити в нежни слова,

в последното парченце от пъзела, в отронена от радост сълза.

Съзирам те, любов и съм изцяло твоя... защото аз съм ти, а ти си той.

© Александра Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??