Jul 6, 2017, 9:34 PM

Аз съм тук. 

  Poetry » Аcrostis
736 0 2

А​​​​​​​​​​​​​​​такувам тъжните мисли и

Знам, че дълго ще ме боли. 

Свличам се отново на земята. 

Ъгълът е толкова самотен. 

Мисля си за нас и

Това, което можехме да имаме. 

Усещам още студените ти ръце, 

Които никога повече няма да ме докосват. 

© Мариела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??