Jul 30, 2007, 11:23 PM

аз съм виновен... 

  Poetry
1036 1 5
Ти си виновна, ти си виновна,
че страдам, че не съм същия,
че наранявам всяка, докато
опитвам болката си да скрия...

Ти си виновна - изоставих всичко,
че изсъхна всяко твое цвете,
че всяка жена с мен я боли вече,
че уж си тръгна, а остана завинаги -
                                       аз съм виновен...

© Любовник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??