Nov 6, 2007, 4:52 PM

Аз така съм родена... 

  Poetry » Love
853 0 8
Да, така е почти идеално,
някак тихо и толкоз причинно...
Бях прилична, после - похвална.
Някой ден ще съм просто рутинна.
Ще ти бъда пределно позната,
като хрема наесен. По навик,
ще търпиш и ще караш нататък.
Няма лек, но пък има избавяне.
Ще съм влагата в твоите стъпки,
като белег за идваща зима.
Ще те спъвам със тежест до хлътване.
Няма лек, но избавяне има.
Ти си вяра във чужд талисман.
"Ще те пазя от твоите демони..."
Ала кой ще те пази от мен?
Няма лек, аз така съм родена...

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??