Sep 29, 2017, 9:01 PM

Аз те живея 

  Poetry » Love
295 1 1

Сбогом
си вземам
само с мъртвите.
Докато ме има,
обречен си
на безсмъртие.
Дори
и двамата
да сме вече отвъд,
в нечий дъх
ще живееш
винаги,
щом думите ми четат.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

20.06.2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??