Aug 15, 2008, 10:37 AM

Аз ти давам смисъл 

  Poetry » Other
557 0 4

13.08.2008

 

В дланите си въглени ти нося,

да те запалят искам, та да пламнеш,

и аз да трябва да те угася!

 

На устните си нося ти вода,

да те залее, та да почнеш да се давиш,

и аз да трябва от това да те спася!

 

В косите си донесла съм ти вятър луд,

да те отвее, от високото да паднеш,

и после аз да трябва да ти стана парашут!

 

Ти не разбра ли, че без мен не можеш?

Унищожавам те с всяка стъпка, с мисъл,

но каквото и да правиш,

на живота ти аз само давам смисъл!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??