Dec 5, 2007, 11:22 AM

Аз, ти и любовта 

  Poetry » Love
838 0 19
По брега на чувствата вървиме трима,
с греещи усмивки - аз, ти и любовта.
В душите си с топлината несравнима
на хиляди ярки, атлазени слънца.

В небето на чувствата летиме трима,
водени от ангели - аз, ти и любовта.
В сърцата си - с обичта неповторима,
даряваща за всички искри светлина.

В морето на чувствата плуваме трима,
безмълвно сини - аз, ти и любовта.
Докоснати от мечтата незабравима,
да бъдем вечно пленници на радостта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??