Jan 9, 2007, 9:54 AM

Аз вярвам-света ще стане по-добър 

  Poetry
664 0 14
Аз вярвам-света ще стане по-добър
след тръгването на тази Луна,
когато денят посее светлина
в душите-отчаяни и лутащи се нанякъде!

Аз вярвам-хората ще се променят,
ще променят и света,дано,
ще го прочистят от калта-
от този фалш,злоба и от завистта!

Аз вярвам...или поне опитвам.
Аз се моля и плача пред Бога,
но досега все в пропасти залитам....
Дано занапред не е така!
09.01.2007г. 07:45

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??