„...любовта е нахална,
и ужасно сърби,
любовта е брутална,
аз я искам... А ти?”
"А ти ?" автор: cveti68
Искам я. Също...
Дори когато боли
и насила ме връща
да рисувам мечти.
Като мъничко трънче
се забива в Душа
и расте, като зрънце
в плодородна земя.
Ту е хапче горчиво,
ту отрова е сладка,
с вкус на вино тръпчиво
си остава загадка.
Любовта, тя едничка
ме превръща във роб.
Любовта ми е всичко –
Светлина и Живот.
Любовта е стихия
и събаря стени
Любовта е магия.
Аз я искам... А ти?
© Ирен All rights reserved.