Aug 15, 2007, 9:49 AM

Аз зная... 

  Poetry
633 0 2

Аз знам, че не трябва,
аз знам, че не бива,
но не мога, сърцето не слуша,
ни мисъл, ни слово.
Бих казал, сега, слова
отдавна жадувани,
от душата така силно бленувани
и там дълбоко, надявам се, страстно...

но зная,
но зная, че късно е вече,
че рана голяма пак ще отворя,
ако кажа ОБИЧАМ...

               

 

© Тръмс Гърков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??