Apr 17, 2019, 12:33 AM

Азбука 

  Poetry » For kids
1538 5 11

Всички букви вече зная,

от началото до края.

Книжки мога да чета,

слушайте добре сега.

А, Б, В, врабчо пак се сви.

Г, Д, Е, ежко кротко спи.

Ж, З, И, идват зимни дни.

Й, К, Л, леден сняг вали.

М, Н, О, орехът покри.

П, Р, С, скри дървета, скри коли.

Т, У, Ф, фея сякаш го роди.

Х, Ц, Ч, чуйте как шуми!

Ш, Щ, Ъ, ъгълът на улицата скри.

Ю, Я. Януари! Вземайте шейни!

На пързалката пред вкъщи

всички да се съберем!

Нека облак да се мръщи,

нека щипе мраз студен!

© Хари Спасов All rights reserved.

The work is a contestant:

Обичам книжки да чета »

13 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??