Feb 13, 2010, 10:48 PM

Б е з 

  Poetry » East forms
704 0 8

 

 

 

 

 

мисли без думи

~

с дъх на измръзнала нощ

~

беззвучно скриптят

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??