Apr 8, 2010, 9:28 PM

* * * 

  Poetry
524 0 5

Изгрев меден навън ме примамва така,

сякаш бяла магия ме хваща, обгръща,

но си спомням, че дъжд с пълноводна река

щом се слее и цялата тя го поглъща.

 

Аз съм огнена плът със подводна душа,

чувства мокри от обич във мен се прегръщат,

в мен живее една пълноводна река

и заплача ли, цялата тя ме поглъща.

© Евгения Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??