Sep 1, 2010, 10:56 PM

* * * 

  Poetry
616 0 0

Ти я чакаш,

а тя не идва

и когато дойде,

сякаш те  е

изпепелила.

Впива дланите
си в теб,

с дъха си

нежен те обгръща.

Тук е, в теб, и ти си

в нея,

като лятно утро

топла и сияйна.

Устните ти търси

в светлата стая.

Беше тук,

дошла при теб,

чуваше гласа ù

как ти шепне.

Нощта я взе, денят се

връща.

Чакаш я,

а тя не идва.

 

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??