Сърцето си отворих за любов,
във любовта ти цяла се разтворих...
Но не, не беше ти готов,
сърцето си за мен затвори...
Сега желаеш ме и се отдаваш,
но аз не искам нищо да ми даваш...
Веднъж затворена за любовта,
не се отваря втори път врата...
ГОНИТБА
16.09.2009
© П Антонова All rights reserved.
Серце своЄ відкрИла для любОві
і ти себЕ в кохАнні розчинИв
Та, ні....ти всЕ таки не бУв тоді готОвим
й для мЕне своє сЕрце зачинИв
Тепер готОвий все мені віддАти
та я не хОчу щоб ти щОсь давАв
туди, де втрАчена надія покохАти
удруге двЕрі ще ніхтО не відкривАв