Sep 29, 2019, 10:41 AM

*** 

  Poetry » Love
768 5 5

Хартия. Лист. И после думи…

Надраскани във миг необуздан.

Неравен почерк. Бедни рими.

Без капка жалост или свян.

И  пиша. Не каквото чувствам.

Каквото искам, може би!

Душата си пред теб събличам.

Не знаеш колко ме боли!

Не знаеш! Няма да научиш!

Не искам да се смееш пак.

Момичето, което счупи,

жена е вече! Пак си сам!

© Аlter Ego All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??