Mar 2, 2010, 4:20 PM

Баба Марта 

  Poetry
817 0 1

Баба Марта пак дойде

И на мрачното небе

Слънцето проблесна пак…

Пак зацвъркаха врабците

В щъркеловото ни гнездо

Пак захлопаха звънците

На събуждащото се село…

Кучета петли кокошки

Кофи тенджери автомобили

Пролетно оформяща се какафония

 под снега затихнала  през зимата…

Бабо Марто покажи ни

Правилния път сега

Че от  моята родина

Няма по красива на света

Нека заедно започнем

Пролетно почистване сега

Мартениците ще ни помагат

Срещу всякаква злина

Истината е една

Всички заедно

Със цел една

Красота

Веднага!

Да!

!!!

!!

!

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??