Jun 22, 2022, 11:40 AM

Балкански рай 

  Poetry » Landscape
328 0 1

България - райско място на Балканите.

Малка е, но красотата не се събира в дланите.

Държава пълна с ненагледна красота,

способна да събира радост в български сърца!

 

Щастие носят планините ни зелени.

Що ли и днес не биват оценени?

Страна с история, славна и вечна,

а на днешният българин - все по-далечна.

 

И пак сърцата не спира да пленява,

златно слънце всеки ден я озарява.

За туй, че през толкоз тежки дни премина,

вярата в България е непоклатима!

© Кристън Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??