Jun 3, 2018, 10:01 AM

Банка 

  Poetry
253 2 1

Не взимайте на кредит от душата ми!
Не е Аврамов дом! Не съм море!
Не съм многогодишно цвете! Рядко
ще ми се случи, след като умре

роденото във мене с много обич,
отново кактусно да разцъфти!
Не сте ли чували - на сто години
веднъж. След сто луни!

Не взимайте на кредит от душата ми!
Ако поискам, лично ще ви дам!
Да, безусловно. Да, като подарък.
и без да трябва погасяващ план

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??