Jan 20, 2013, 9:25 AM

* * * 

  Poetry
457 0 1

живота ти изтече,

ти сякаш бечучастно гледаше, 

не търсеше решения,

сега търсиш обяснения,

и аз -някъде между всичко

ти се натрапвам в страшните сънища,

и те преследвам в кошмарите ти,

да ме обясниш ли,

да решиш ли,

да ме премахнеш ли,

та как, като не можеш,

та ме изтрайваш,

щото нещо те свива сърцето,

когато ме няма...


© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??