Apr 1, 2011, 10:42 PM

* * * 

  Poetry » Love
654 0 2

Обичам те, когато нямам за какво да се боря...

Обичам те, с всяка глътка въздух...

Обичам те, като вълна, разбиваща се във скалите...

Обичам те, със искрената обич на дете...

 

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??