Nov 8, 2011, 11:23 PM

Бе... 

  Poetry » Love
792 0 8

Бе капчица вода...
в уста-пресъхнала пустиня.
Бе манна и зора...
Пробуждаща, опиваща магия.
Бе огнена жена
и мразовито-ледена стихия.
Бе океан от красота...
Нeволно аз успях да те убия!

© Жорж Йорданофф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??