Jan 16, 2019, 2:31 PM

*** 

  Poetry » Other
248 2 2

Много ли ченето клатиш,

има здраво да си патиш.

Но мълчиш ли кат' дирéк,

твоят делник,ще е лек.

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??