Бет и Том... в Обреден дом -
Празник с тяхното момиче!
Кет е влюбена във Джон! -
тя във вярност му се врича!
Том е в празничен захлас -
със костюм и вратовръзка...
Бет приказва му от час -
без да иска... се изпуска:
-Чуй ме Том, ще ставаш Дядо!
Кет е бременна от Джон!
Ти ще трябва да помагаш -
Искат ни - съвет за Дом!
Том примигва... и отрича -
Сякаш вчера... Бет... роди -
две момченца... и момиче...
Времето... лети... лети...
....
Том и Бет... не бяха низши...
Днес са с внуци... и с деца...
Те... от топлото огнище...
взеха всичко... на света !!!
Край
© Yuri Yovev All rights reserved.