Nov 15, 2012, 11:15 PM

Белег 

  Poetry
1125 0 19

Имам белег, останал в сърцето,

от дългите нощи, в които те няма,

имам спомен, далечен, където 

някога, някъде с тебе сме двама...

Имам струна прекършена, стара,

китара, която единствено плаче,

имам една незараснала, пареща рана,

мечта като изгубено малко сираче...

Имам нежност, повярвай, в излишък

и ръце, които да  събудят утрото,

имам премълчани толкова стихове,

от които светът някой ден да се срути...

Имам вяра, която е толкоз безмислена,

че е смешно дори и насън да се случи,

но ако търсехме в чувствата смисъла,

какво е любов, не ще да научим!

 

 

 

 

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??