Nov 8, 2019, 7:31 PM

Белег от жигосване 

  Poetry » Love
618 2 4

Ако имах подарен

един-едничък ден до тебе,

бих го скътала за спомен

надълбоко в паметта си.

Щях да си го топля в шепи

и тихичко да го люлея с песен.

 

Ако имах споделен

един-едничък ден с тебе,

щях да го обвия с обич

за тъжни вечери и нощи.

Толинката му така ще грее

че ще извайва теб от светлината.

 

Ако имах изживян

един-едничък ден с тебе,

бих жигосала сърцето си

докато изтръпне и се свие.

И всяка болка от туптене

ще напомня, че е от обричане.

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??