Aug 31, 2006, 1:30 AM

БЕЛИ АЛЕИ 

  Poetry
640 0 14
   БЕЛИ АЛЕИ

Докосна съдбата ми
и утро се смей,
с очи недоплакани,
връз бели алеи.

И слънце напича
и сълзите се пенят.
Стари се вричат-
''мечки се женят''.

А пурпурно стихва,
съдбовно ме грей,
дъга се усмихва
над бели алеи...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??